Ballina

Printera Kualitativ, Efikas dhe Inovativ.
Si një partner profesional dhe i besueshëm, RICOH ua ofron printerat më cilësor dhe është lider i transformimit digjital inovativ në fushën e printimit.
ME SHUME

RIKON ju ofron prdukte, shërbime
dhe mbështetje në printim

Printer Multifunksional

Printer Njëfunksional

Printer komercial dhe industrial

Printer për Zyre

Mirëmbajtje

Ne jemi kompani
e deshmuar ndër vite

Produktet tona

Shërbimet tona

Printer Multifunksional

Printer Njëfunksional

Printer komercial dhe industrial

Printer për Zyre

Instalim

Servisim

Vizitoni produktet tona

Rreth nesh

RICOH- nenkupton vendndodhja e printerave me superperformance dhe te teknologjise inovative. Jemi lider ne ofrimin e printerave me besueshmeri dhe cilesi te larte njekohesisht ne plotesimin e kerkesave te klienteve tane. RICOH ka depertuar maksimalisht ne tregun e Kosoves dhe te Shqiperis me korporata te medha, kompani te mesme dhe te vogla.